Finansiering av din inteckning från en långivare, tex smslåntips.com, kreditgivare till en annan kan vara lång, kostsam och tidskrävande. Det nya och effektiva sättet att refinansiera din inteckning är att använda "Fast Refinance."

 

Vad är Fast Refinance?

 

Fast Refinance är en unik refinansieringsprocess där din nya långivare / kreditleverantör använder en produkt som heter Titelförsäkring till att:

 

>> Förbättra refinansieringen av ditt lån på några dagar

 

>> Aktivera en "obevakad" refinansieringsavräkning (inget avvecklingsmöte eller bokning sker)

 

>> Minska avvecklingskostnaderna (all korrespondens och pengar som skickas elektroniskt)

 

>> Förbättra hypotekslånsprocessen (kräver minimal ytterligare dokumentation)

 

Vad är titelförsäkring?

 

Titelförsäkring ger skydd till långivare / kreditgivare mot kända och okända rubrikfel på en säkerhetsfastighet. Det erbjuder ytterligare riskskydd för att stärka och förbättra ditt legala intresse i hypotekslån och säkerheten.

 

Varför välja snabb refinansiering?

 

Du bör refinansiera ditt inteckning med samma extremvård du lägger på att få ditt ursprungliga inteckning, och det är lika stort ett ekonomiskt beslut. Så när du tänker på refinansiering bör du överväga följande fördelar med "Snabba refinansiering" och viktigare varför vänta i upp till 6 veckor eller mer för att dra fördel av dessa fördelar, till exempel:

 

Inga avgifter - de flesta långivare tar inte ut avgifter

 

Mycket snabb förlikning - när alla dokument är mottagna och certifierade kan du få ett godkännande på så lite som en eller två dagar

 

Sparande - om du refinansierar med lägre ränta eller längre löptid, kommer det att spara pengar och till och med minska din månatliga återbetalning

 

Lätt för dig - eftersom din nya långivare kommer att kontakta din nuvarande långivare och organisera det nya lånet behöver du inte kontakta din gamla långivare

 

Tillgång till fonder - du kan få tillgång till extra eller överskottsmedel mycket snabbare än när du gör en standardfinansieringstransaktion

 

Ingen kontakt från din gamla långivare - processen kringgår de gamla långivarna "retention unit" från att ta kontakt för att försöka övertyga dig om att stanna hos dem

 

Hur fungerar snabbfinansiering?

 

Du måste fylla i en ny låneansökan hos den nya långivaren / kreditgivaren och lämna all dokumentation som krävs för ditt nya lån och den nya långivaren / kreditgivaren kommer att:

 

>> Godkänn låneansökan

 

>> Förbered alla Fast Refinance-lånedokument

 

>> Begär dig att underteckna och slutföra alla dokument och ange "utbetalningsfigur".

 

>> Inlåning till ditt gamla lånekonto tillräckligt med pengar för att sänka lånebalansen till Nil

 

>> Betala direkt några överskottsmedel från det nya lånet

 

Hur kan en finansmäklare hjälpa till med snabb refinansiering?

 

En professionellt kvalificerad finansmäklare är mycket erfaren med att ordna refinansiering av kundlån och han / hon hjälper dig att svara på följande frågor:

 

>> Är jag berättigad och hur kan jag kvalificera mig till ett "Fast Refinance" -lån?

 

>> Kan du hjälpa mig att jämföra mina nuvarande produktfunktioner med de nya produktegenskaperna innan jag bestämmer mig för att refinansiera mitt bostadslån?

 

>> Kan du hjälpa mig att få ett formellt godkännande för Fast Refinance mitt befintliga bostadslån och samtidigt få förhandsgodkännande för köp av en ny investeringsfastighet?

 

>> Med ett Snabbrefinanslån kan jag få tillgång till eget kapital från min befintliga ägda egendom för att hjälpa mig vid köp av en ny investeringsfastighet?

 

>> Kommer jag bättre att refinansiera mitt befintliga bostadslån och konsolidera mina skulder?

 

>> Vilka dokument måste jag tillhandahålla när jag refinansierar eller konsoliderar mina skulder?

 

>> Kan du hjälpa mig att beräkna värdet på mitt eget kapital?

 

>> Kan du hjälpa till att beräkna mitt nuvarande värdeförhållande förhållande?

 

Så glöm inte att hjälpa en finansmäklare. Han / hon kommer att göra dig redo för snabb refinansiering och se till att du får billigare priser och en bättre affär.

Snabbfinansiering

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now